Nu er det ikke længere Så længe siden som der stod i indbydelsen
- for d. 8. juni 2002 var der 25 års jubilæumskomsammen for 3.z fra 1977 på
Marselisborg Gymnasium!


Allerførst en stor tak til Birgit, som dels ved utrættelig indsats fik opstøvet næsten alle og ikke mindst - endnu engang - lagde hus til flokkens udskejelser, og også havde købt ind, osv.; tak for den flotte indsats!

Og et hyggeligt gensyn det blev det!

Start var kl. 16 og jeg selv ankom lidt over fem (lidt forsinket pga. sporarbejde flere steder på ruten (note2) - og ok: lidt problemer med at blive snøvlet færdig). Jeg blev lukket ind af Birgits mand (der netop tog flugten sammen med resten af familien) og lukket ud i haven. Dér gik jeg så i stå!  For den første, jeg genkendte, var Dorte Friis ( - vi havde nemlig begge været til Den Store Klasse(r)fest to år tidligere, så Dorte vidste jeg godt, hvordan så ud nu:-)  og hende havde jeg helt sikkert ikke gået i klasse med !     Nå, jeg genkendte hurtigt nogle andre, som jeg kunne huske, jeg havde gået i klasse med, så jeg var nok trods alt ikke gået forkert:-)

Meeeen, det var jo ikke alle, man  l  i  g  e  kunne sætte det rigtige navn på.   For:
  • der var nogen, der havde mere skæg, end de plejede at ha' (ikke Søren og Bernt? :-)
  • eller mindre (ikke Peter og Michael? :-)
  • - og så havde de fleste (ja-ja, jeg selv inklusive:-) betydeligt mindre hår, end vi plejede at ha'.
Sammenlign selv:


Det var lykkedes Birgit ved utrættelig indsats at få trommet følgende sammen: Nina, Karen, Steen (Andrew) E., Vibeke, Peter, Niels G., Mette, Lene, Søren, Per, Mogens, Bernt, Hanne, Flemming 0. (Mimmer), Michael, Hans Henrik, Holger, Carsten og undertegnede. Kun få kunne ikke komme f.eks. pga. arbejde eller afstand - samt én vistnok pga. noget med øl:-)


Efter velkomstdrink'en og inddeling i "madhold" (det var næsten som at være på klassetur igen:-) blev der - af Hanne - dekreteret [navn på spil?].
Første spillere på banen var "forrets-gruppen", der blev delt i to hold af tre spillere. Jeg endte på det vindende hold (efter "selvmål" af Bernt i den afgørende fase af spillet) og Hanne sagde, at "vi gik til slutrunden". Dén - slutrunden - mærkede jeg nu ikke noget til, ligesom jeg ikke så resten af "de indledende runder", da vi jo skulle i gang med forretten. (Men måske det er meningen, vi skal spille slutrunden, når vi måske mødes om 5 år? - Der blev i hvert fald talt om, at det ville være for længe at vente til 40-års jubilæet.)

Jeg fik desværre ikke fundet mit antikvariske kamera frem, før vi gik ind, så jeg har ingen billeder fra terrassen i dagslys - og endnu "alvorligere": vi glemte at ta' et "klassebillede"(!)
Men her er de billeder, det trods alt lykkedes mig at få taget:

   

Jeg tror det lykkedes at "fange" alle.
(Fotografen? ..... Nåh, ham - han så sådan ud, da han tog til translokation 14 dage senere.)

Hvis der er nogen, der har yderligere billeder, de synes, det ku' være skægt at dele med os andre, kan man evt. sende dem til mig - på hvilken form er underordnet (prøv mig:-) - så får jeg dem fluks lagt ind på denne side (og returnerer selvfølgelig originaler, hvis relevant).


Jeg kan ikke udelukke, at jeg opdaterer denne side med mere tekst, hvis ånden kommer over mig (og temperaturen udenfor kommer ned), men jeg har også lavet en side med indryk fra translokationen d. 21/6, hvor jeg var ene mand om at forsvare klassens ry (rygte?).


Sidste opdatering 03-08-02 /Flemming G.