Velkommen til mit Net-hjem, kære "Net-vandrer"!

Mit navn er Flemming og jeg er ingeniør af profession - og nok også (i mangel af bedre ord på dansk): sjæl:-)

Kig dig omkring - måske finder du et-eller-andet, der vil interessere eller more dig. Det håber jeg i hvert fald, for jeg har selv megen morskab af selv at "slentre rundt i Netland" og droppe ind forskellige, tilfældige steder - man finder næsten altid et-eller-andet, der interesserer.


Ovenstående var starten fra den oprindelige 'Velkommen'-side fra omkring årtusindskiftet ( - det seneste:-)

Man kommer næppe til - og i hvert fald ikke foreløbig! - at finde et "pænt", strømlinet websted lavet med f.eks. Wordpress, Joomla!, Drupal, eller et af alle de mange, mange andre CMS'er: Hvorfor ka' der siges meget om - bare ikke lige hér og nu, hvor jeg vil begrænse mig til at konstatere, at mere eller mindre alt hér er minimalistisk håndkodet - fordi jeg synes, at dét er morsomt.

Bortset fra enkelte simple ændringer er formatteringen af nærværende side for morskabs og nemheds skyld bibeholdt fra den oprindelige 'Velkommen'-side, men jeg kan godt skrive mere moderne html-kode: Hvis dette emne interesserer dig, så kik selv i koden for siderne og se, hvilke der er 'retro' og hvilke, der benytter mere moderne elementer som STYLE tags og/eller css:-)


Efter i et par år at have lavet et lille intranet-site dér, hvor jeg déngang var ansat, til at dele information via, startede jeg min egen hjemmeside i 1999/2000. Der blev herefter tilføjet forskelligt - men ikke voldsomt meget! - indhold over de næste par år, f.eks. - og i denne rækkkefølge:

 • mine London-sider,
 • et par sider i forbindelse med min gymnasiekklasse's 25-års studenterjubilæum, og
 • nogle sider om Cardby-bøgerne, fra min (og faktisk allerede min fars!!) ungdom,
      og som jeg genlæste nogle af på det pågældende tidspunkt.

 • Mellem 2004 og 2008 blev kun Cardby-siderne opdateret, og i 2013 forsvandt mit oprindelige website på gerdstroem.homepage.dk i forbindelse med at Telenor overdrog sine webside-aktiviteter til Jubii.

  Jeg havde egentlig tænkt mig at flytte hele skidtet over på gerdstroem.dk, som jeg havde købt en del år tidligere, men så fik jeg travlt med andre ting (f.eks. nyt arbejde:-) så jeg lavede kun "løse" sider, som man skulle kende den specifikke URL for at finde, f.eks. min "Jeg har noget med favicons"-side.


  P.t. (forår 2017) er nogle af de gamle sider fra gerdstroem.homepage.dk under gen-installation hér på gerdstroem.dk, og jeg skal også ha' lavet en ny oversigt over indholdet i takt med, at der tilføjes mere
  - nyt som gammelt - indhold.

  Så hvis nogle af ovenstående links ikke virker endnu, så kom igen om et par uger, så ka' det være, at siderne er her.... :-)


  Hvis ikke jeg mente, at en sådan udtalelse i bedste fald er overflødig, og i værste fald direkte forkert, så var det hér, jeg kunne have sagt, at disse sider er "Under opbygning" - og med en morsom lille "Under construction" gif-fil. Så det vil jeg derfor ikke!! :-)

  (Meeeeen, da jeg lavede de oprindelige websider, havde jeg længe dømt om at lave min egen "Under construction" tegning, så det gjorde jeg (tekst kun på engelsk).)

  Last update: 18-03-2017