Velkommen til mit Net-hjem, kre "Net-vandrer"!


Mit navn er Flemming og jeg er ingeniør af profession.

Kig dig omkring - måske finder du et-eller-andet, der vil interessere eller more dig. Det håber jeg i hvert fald, for jeg har selv megen morskab af selv at "slentre rundt i Netland" og droppe ind forskellige, tilfældige steder - man finder næsten altid et-eller-andet, der interesserer.

Der har dog først lige været "rejsegilde" på "huset", så der er langtfra så meget at finde hér, som ambitionerne - mine - gerne vil. Men giv tid, giv tid: kig ind om et par måneder, så er der måske noget mere? (F.eks. en forklaring på, hvorfor solen går tidligst ned i Danmark allerede omkring den 15. december men først står senest op omkring d. 29 december(!))

I den udstrækning at det er i min magt at videregive copyright, så, hvis du skulle finde noget på disse sider, du kan bruge, er du velkommen til at genbruge det; flere ting har jeg jo selv stjålet..... - korrektion: "ladet mig inspirere til" et-eller-andet andet sted på nettet:-)

Hvis ikke jeg mente, at en sådan udtalelse i bedste fald er overflødig, og i værste fald direkte forkert, så var det hér, jeg kunne have sagt, at disse sider er "Under opbygning" - og med en morsom lille "Under construction" gif-fil. Så det vil jeg derfor ikke:-)

(Meeeeen, jeg har altid dømt om at lave min egen "Under construction" tegning, så det gjorde jeg (tekst kun på engelsk).)

  (page in English)         (Min email adresse)